Menu

Sportveld laten aanleggen

Een eigen sportveld (laten) aanleggen voor tennis, basketbal of multisport? Met de modulaire oplossing van Flex Court combineert u de voordelen van een hoogstaand sportterrein met het ultieme gebruiks- en onderhoudsgemak. Onze sportvelden zijn uitstekend geschikt voor zowel professioneel als recreatief gebruik.

De aanleg van een modulair sportveld van Flex Court stelt geen hoge eisen qua voorbereiding: het enige wat u nodig hebt, is een verharde ondergrond. Omdat de benodigde belijning voor de sport in kwestie – tennis, basketbal of multisport – al in de tegels is geïntegreerd, vraagt het terrein ook geen of weinig onderhoud. Bovendien voelen de tegels zich door hun structuur en materiaal zowel indoor als outdoor 100 procent thuis. Eenmaal aangelegd, kunt u het sportveld meteen benutten.

Een sportveld met uitstekende kwaliteiten

Aan welke eisen moet een (zelf aan te leggen) sportveld beantwoorden, wil het zowel recreanten als professionals de beste sportervaring garanderen? Het moet spieren en gewrichten maximaal ontlasten, het moet gemakkelijk te installeren en onderhouden zijn, en het moet in alle omstandigheden maximaal bespeelbaar zijn. De sportvelden van Flex Court voldoen aan al deze voorwaarden, zodat zowel particulieren, sportfederaties en -clubs, scholen, als steden en gemeenten er minstens twintig jaar sportief plezier aan zullen beleven. Mét een fabrieksgarantie van 15 jaar.

Uw sportveld, onze expertise

Wilt u een nieuw sportveld aanleggen? Wij hebben ongetwijfeld de juiste modulaire oplossing voor u in huis. Laat ons iets weten, wij komen graag (vrijblijvend) langs om onze producten voor te stellen. En uw kwaliteitsgarantie? Die zit in onze slogan vervat: we build it, you score!

Bekijk onze realisaties

Volg ons op Facebook

ONTDEK ONZE ACTIES
SCHRIJF U IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
Flex Court Europe
Q Access Flooring
+32 (0)2 308 83 75
info@flexcourt.eu